ADAU-nun bir qrup məzunu yenidən doğma ali təhsil ocaqlarında olublar

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) bir qrup məzunu yenidən doğma ali təhsil ocaqlarında olublar.

Universitetin İqtisadiyyat fakültəsinin 1969-1974-cü il bir qrup məzunu ADAU-ya gələrək buradakı maddi-texniki baza ilə tanış olublar.

Məzunlarla görüşən Universitetin rektoru Zəfər Qurbanov onları yenidən Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində görməkdən məmnun olduğunu diqqətə çatdırıb. Həmçinin, rektor deyib ki, ADAU hər bir məzununu izləyir və məzunların karyera uğurlarını universitetin uğuru sayır.

Məzunlar çıxış edərək onlara göstərilən diqqət və qayğıya görə təşəkkür ediblər.