Aqrar sahənin iqtisadiyyatı kafedrasında TEC-in dərnəyi keçirilib

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Aqrar iqtisadiyyat fakültəsinin Aqrar sahənin iqtisadiyyatı kafedrasında Tələbə Elmi Cəmiyyətinin (TEC) növbəti dərnəyi keçirilib.

Tədbirdə Aqrar sahənin iqtisadiyyatı kafedrasinin müdiri, dosent Raminə Mustafayeva, TEC-in fakültə üzrə sədri Fərid Alməmmədov, Aqrar sahənin iqtisadiyyatı kafedrasının müəllimləri, dosent Raibə Cəfərova, baş müəllim Aygün Hacıyeva, baş müəllim Validə Salıyeva, kafedra üzrə TEC sədri assistent Səmayə Babayeva iştirak ediblər.

Dərnəkdə çıxışları ilə fərqlənən tələbələr sertifikatlarla təltif olunublar.