Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında 09.08.2021-ci il tarixində imzalanmış protokola əsasən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunmuş Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən Təhsilin Keyfiyyətini Təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə universitetin fakültələrində seminarların keçirilməsinə başlanılmışdır.

Bu proqram çərçivəsində növbəti seminar 3 dekabr 2021-ci il tarixində saat 11:30-da ADAU-nun yeni tədris binasında 431-ci otaqda Prof. Dr. Hülya Atıl tərəfindən “Yapay zeka yöntemleri və tarımda uygulamaları” mövzusunda təşkil olunacaqdır.